Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Нами розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти з порошком із червоного столового буряку. We developed a formulation, technology and process flow of butter paste with the powder of red beet.

Опис

Ключові слова

масляна паста, butter paste, червоний буряк, red beet, інулін, inulin, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ, 2013. – С. 109.