Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Нами розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти з порошком із червоного столового буряку.
We developed a formulation, technology and process flow of butter paste with the powder of red beet.
Опис
Ключові слова
масляна паста, butter paste, червоний буряк, red beet, інулін, inulin, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ, 2013. – С. 109.