Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено масляну пасту функціонального призначення з добавкою білків сироватки.
We developed functional butter paste with additive of serum proteins.
Опис
Ключові слова
масляна паста, білки сироватки, butter paste, erum proteins, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : 2-га міжнародна науково-технічна конференція : тези доп. - 2013. - С. 103-104.