Експрес-метод для поточного контролю кольоровості кристалічного цукру-піску

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені відомості про вимоги до кольоровості цукру в бальній системі в країнах ЄС, описаний принцип дії вітчизняного приладу для визначення кольровості цукру в кристалічному вигляді та порівняння показників, одержаних на ньому та колориметрі КФК-3.

Опис

Ключові слова

кольоровість, прилад, колориметр ЦУ-ТЕП-С, кристалічний цукор, цветность, прибор, колориметр ЦУ-ТЕП-С, кристаллический сахар, coloured, device, chromometer TSU-TEP-S, crystalline sugar, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Експрес-метод для поточного контролю кольоровості кристалічного цукру-піску / В. В. Платонов, Л. І. Дадеко, А. В. Ковальчук, Л. М. Хомічак , М. П. Купчик , Л. С. Клименко, В. О. Штангеєв , Л. І. Чернявська , О. П. Михайленко // Цукор України. - 2005. - № 5. - С. 33-34

Зібрання