Експрес-метод для поточного контролю кольоровості кристалічного цукру-піску
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені відомості про вимоги до кольоровості цукру в бальній системі в країнах ЄС, описаний принцип дії вітчизняного приладу для визначення кольровості цукру в кристалічному вигляді та порівняння показників, одержаних на ньому та колориметрі КФК-3.
Опис
Ключові слова
кольоровість, прилад, колориметр ЦУ-ТЕП-С, кристалічний цукор, цветность, прибор, колориметр ЦУ-ТЕП-С, кристаллический сахар, coloured, device, chromometer TSU-TEP-S, crystalline sugar, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Експрес-метод для поточного контролю кольоровості кристалічного цукру-піску / В. В. Платонов, Л. І. Дадеко, А. В. Ковальчук, Л. М. Хомічак , М. П. Купчик , Л. С. Клименко, В. О. Штангеєв , Л. І. Чернявська , О. П. Михайленко // Цукор України. - 2005. - № 5. - С. 33-34