Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7174
Title: Математична модель процесу відділення осаду в комбінованому сусловарильному апараті
Authors: Чепелюк, Олександр Миколайович
Удодов, Сергій Олександрович
Таран, Віталій Михайлович
Keywords: сусловарильний апарат
міні-пивзаводів
осідання твердих частинок хмелю
сусло варочный аппарат
mash brewing machine
mini brewery
sedimentation of solid particles hop
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Чепелюк,О. М. Математична модель процесу відділення осаду в комбінованому сусловарильному апараті / О. М. Чепелюк, В. М. Таран, С.О. Удодов // Збірник матеріалів «всеукраїнської науково-практичної конференції», - листопада 2008 р., Ст.182-183.
Abstract: Розробка нового обладнання, здатного забезпечити проведення кількох операцій, є актуальним завданням при створенні міні-пивзаводів. Нами розроблено і пропонується використовувати комбінований сусловарильний апарат, призначений для нагрівання і кип’ятіння сусла з хмелем, а також для відділення хмелевої дробини та білкового осаду. Разработка нового оборудования, способного обеспечить проведение нескольких операций, является актуальной задачей при создании мини-пивзаводов. Нами разработана и предлагается использовать комбинированный сусловарочным аппарат, предназначенный для нагревания и кипячения сусла с хмелем, а также для отделения хмелевой дробины и белкового осадка. Development of new equipment able to provide a number of operations is an urgent task to create mini-breweries. We have developed and proposed to use combined brewing apparatus for heating and boiling the wort with hops and hop pellets for the separation and protein precipitate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7174
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf227.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.