DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7174

Название: Математична модель процесу відділення осаду в комбінованому сусловарильному апараті
Другие названия: Mathematical model of the separation of the precipitate in the combined mash brewing apparatus
Авторы: Таран, Віталій Михайлович
Чепелюк, Олександр Миколайович
Удодов, Сергій Олександрович
Taran, Vitaly
Chepeliuk, Oleksandr
Udodov, Sergey
Ключевые слова: сусловарильний апарат
міні-пивзаводів
осідання твердих частинок хмелю
сусло варочный аппарат
мини-пивзаводов
оседания твердых частиц хмеля
mash brewing machine
mini brewery
sedimentation of solid particles hop
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Таран В. М. Математична модель процесу відділення осаду в комбінованому сусловарильному апараті / В. М. Таран, О. М. Чепелюк, С.О. Удодов // Збірник матеріалів «всеукраїнської науково-практичної конференції», - листопада 2008 р., Ст.182-183.
Краткий осмотр (реферат): Розробка нового обладнання, здатного забезпечити проведення кількох операцій, є актуальним завданням при створенні міні-пивзаводів. Нами розроблено і пропонується використовувати комбінований сусловарильний апарат, призначений для нагрівання і кип’ятіння сусла з хмелем, а також для відділення хмелевої дробини та білкового осаду. Разработка нового оборудования, способного обеспечить проведение нескольких операций, является актуальной задачей при создании мини-пивзаводов. Нами разработана и предлагается использовать комбинированный сусловарочным аппарат, предназначенный для нагревания и кипячения сусла с хмелем, а также для отделения хмелевой дробины и белкового осадка. Development of new equipment able to provide a number of operations is an urgent task to create mini-breweries. We have developed and proposed to use combined brewing apparatus for heating and boiling the wort with hops and hop pellets for the separation and protein precipitate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7174
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
6.pdf227,78 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback