Математична модель процесу відділення осаду в комбінованому сусловарильному апараті
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Розробка нового обладнання, здатного забезпечити проведення кількох операцій, є актуальним завданням при створенні міні-пивзаводів. Нами розроблено і пропонується використовувати комбінований сусловарильний апарат, призначений для нагрівання і кип’ятіння сусла з хмелем, а також для відділення хмелевої дробини та білкового осаду.
Разработка нового оборудования, способного обеспечить проведение нескольких операций, является актуальной задачей при создании мини-пивзаводов. Нами разработана и предлагается использовать комбинированный сусловарочным аппарат, предназначенный для нагревания и кипячения сусла с хмелем, а также для отделения хмелевой дробины и белкового осадка.
Development of new equipment able to provide a number of operations is an urgent task to create mini-breweries. We have developed and proposed to use combined brewing apparatus for heating and boiling the wort with hops and hop pellets for the separation and protein precipitate.
Опис
Ключові слова
сусловарильний апарат, міні-пивзаводів, осідання твердих частинок хмелю, сусло варочный аппарат, mash brewing machine, mini brewery, sedimentation of solid particles hop, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Чепелюк,О. М. Математична модель процесу відділення осаду в комбінованому сусловарильному апараті / О. М. Чепелюк, В. М. Таран, С.О. Удодов // Збірник матеріалів «всеукраїнської науково-практичної конференції», - листопада 2008 р., Ст.182-183.