Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Створення масляної пасти функціонального призначення з додаванням прополісу. Development of functional butter paste with propolis.

Опис

Ключові слова

масляна паста, прополіс, функціональні продукти, butter paste, propolis, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. О. Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція, 20-21 березня 2013 р. : тези доповідей. - 2013. - С. 102-103.