Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Створення масляної пасти функціонального призначення з додаванням прополісу.
Development of functional butter paste with propolis.
Опис
Ключові слова
масляна паста, прополіс, функціональні продукти, butter paste, propolis, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція, 20-21 березня 2013 р. : тези доповідей. - 2013. - С. 102-103.