Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Створення масляної пасти функціонального призначення з додаванням прополісу.
Development of functional butter paste with propolis.
Опис
Ключові слова
масляна паста, прополіс, функціональні продукти, butter paste, propolis, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Перспективи застосування прополісу в розробленні масляної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція, 20-21 березня 2013 р. : тези доповідей. - 2013. - С. 102-103.