Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7213
Title: Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини
Authors: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Проява, Катерина Миколаївна
Keywords: котлети
м'ясо
риба
водорості
йод
фукус
cutletes
meat
fish
seaweeds
iodine
fucus
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2008
Citation: Крижова, Ю. П. Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини / Ю. П. Крижова, К. М. Проява // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». - 2008. - № 3. – С. 101-105.
Abstract: Обгрунтована необхідність використання в раціоні харчування продуктів, які містять морські водорості цистозіру чорноморську та фукус, для групової та індивідуальної профілактики йододефіциту, розроблені рецептури котлет, визначені мікробіологічні, фізико-хімічні та технологічні показники, в тому числі втрати йоду при термічній обробці (смаженні). Substantiated the necessity to use in diet products,which contain the black sea cystoseira and fucus seaweeds, for the group and individual prevention of iodine deficiency, developed the recipe of cutlets, determined microbiological, physical and chemical manufacturing data, including the loss of iodine during the heat treatment .
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7213
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf90.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.