Плодово-ягідні сиропи - перспективні наповнювачі згущених молочних консервів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлені основні напрямки розвитку молочноконсервної галузі України. Обгрунтовано технологічні режими внесення плодово-ягідних сиропів в згущені молочні продукти. The main directions of development of Dairy Industry of Ukraine. Sound technological modes of making fruit syrups, concentrated milk products.

Опис

Ключові слова

плодово-ягідні сиропи, згущені молочні консерви, молочноконсервна галузь, condensed milk cans, fruit syrup, milk canning industry, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Скорченко, Т. А. Плодово-ягодные сиропы – перспективные наполнители сгущенных молочных консервов / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь // Актуальные научные вопросы: реальность и перспективы : Международная научно-практическая конференция, Тамбов. – 2012. – С. 142-143.