Плодово-ягідні сиропи - перспективні наповнювачі згущених молочних консервів
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлені основні напрямки розвитку молочноконсервної галузі України. Обгрунтовано технологічні режими внесення плодово-ягідних сиропів в згущені молочні продукти.
The main directions of development of Dairy Industry of Ukraine. Sound technological modes of making fruit syrups, concentrated milk products.
Опис
Ключові слова
плодово-ягідні сиропи, згущені молочні консерви, молочноконсервна галузь, condensed milk cans, fruit syrup, milk canning industry, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Скорченко, Т. А. Плодово-ягодные сиропы – перспективные наполнители сгущенных молочных консервов / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь // Актуальные научные вопросы: реальность и перспективы : Международная научно-практическая конференция, Тамбов. – 2012. – С. 142-143.