DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7258

Название: Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою
Другие названия: The peculiarities of the process of baking the custard cake with filling
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Своєволіна, Галина Василівна
Dorohovich, Antonella
Obolkina, Vera
Svoyevolina, Galina
Ключевые слова: температура
швидкість прогрівання
тістова маса
режим випікання
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
скорость прогрева
тестовая масса
режим выпечки
temperature
speed warm
dough
baking mode
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Дорохович, А. М. Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкою / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, Г. В. Своєволіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 4 (17). – С. 16 – 17.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню режимів термообробки заварних пряників з метою підбору оптимальних умов. Досліджено, що подача 2/3 тепла від нижньої гріючої поверхні і 1/3 – від верхньої, спостерігається зменшення градієнта вологості, інтенсифікації міграції вологи та продуктів розкладу розпушувачів до поверхні для створення куполоподібної форми пряника. Статья посвящена исследованию режимов термообработки заварных пряников с целью подбора оптимальных условий. Доказано, что подача 2/3 тепла от нижней греющей поверхности и 1/3 – от верхней, наблюдается уменьшение градиента влажности, интенсификации миграции влаги и продуктов разложения разрыхлителей к поверхности для создания куполообразной формы пряника. The article deals with heat treatment custard cakes in order to select the best conditions. Proved that feed two thirds of heat from the heating surface and the bottom third - from the top, there is a decrease in the moisture gradient, the intensification of moisture migration and degradation products baking powder to the surface to create a dome-shaped stick.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7258
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
damopvzpzn.pdf2,7 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback