DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7265

Название: Сухарі з оздоровчими властивостями (Патент на корисну модель № 56318)
Другие названия: Сухари с оздоровительными свойствами (Патент на полезную модель № 56318)
Crackers with wellness properties (Patent for useful model № 56318)
Авторы: Устинов, Юрій Васильович
Устинов, Юрий Васильевич
Марченко, Людмила Вікторівна
Марченко, Людмила Викторовна
Ковалюк, Оксана Анатоліївна
Kovalyuk, Oksana
Ustinov, Yuriy
Ковалюк, Оксана Анатольевна
Marchenko, Lyudmila
Ключевые слова: сухарі
борошно пшеничне
цукор білий
маргарин
пюре топінамбура
сухари
мука пшеничная
сахар белый
маргарин
пюре топинамбура
crackers
wheat flour
white sugar
margarine
puree topinamburs
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Патент №56318 UA A21D 2/36 (2006.01) A21D 13/02 (2006.01) Сухарі з оздоровчими властивостями / Устинов Ю. В., Марченко Л. В., Ковалюк О. А.; Заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій.; №U201007497 заявл. 15.06.2010; опубл. 10.01.2011 Бюл. №1.
Краткий осмотр (реферат): В оcнову корисної моделі поставлена задача розробити сухарі з оздоровчими властивостями, розширити асортимент виробів з підвищеною біологічною цінністю, забезпечити їх високу і стабільну якість за рахунок пюре топінамбура при внесенні якого вироби збагачуються вітамінами та зменшується кількість цукрози. В основу полезной модели поставлена задача разработать сухари с оздоровительными свойствами, расширить ассортимент изделий с повышенной биологической ценностью, обеспечить их высокое и стабильное качество за счет пюре топинамбура, при внесения которого изделия обогащаются витаминами и уменьшается количество сахарозы. The basis of the utility model tasked to develop crackers with wellness properties, expand the assortment of products with high biological value, and to ensure their high and stable quality at the expense of topinamburs puree, in making of which products are enriched with vitamins and reduced the number of sucrose.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7265
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
uyvszov.pdf1,55 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback