Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Стаття присвячена визначенню молекулярної маси цукрозамінників лактитолу та ізомальту. Визначення базується на властивостях розчинів замерзати за температури нижчої за температуру чистого розчинника. Встановлено молекулярну масу лактитолу та ізомальту.
The article is devoted to the molecular weight of lactitol and isomalt sweeteners. The definition is based on the properties of solutions freeze at temperatures below the temperature of the pure solvent. Established the molecular weight of lactitol and isomalt.
Опис
Ключові слова
цукрозамінник, температура замерзання, ідеальні розчини, молекулярна маса, ізомальт, sweetener, temperature of freezing, ideal solutions, molecular mass, isomalt, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту / Є. І. Ковалевська, Л. П. Прилуцька, О. М. Яременко, В. В. Дорохович // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – Т. 1, Вип. № 36. – С.161–165.