Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена визначенню молекулярної маси цукрозамінників лактитолу та ізомальту. Визначення базується на властивостях розчинів замерзати за температури нижчої за температуру чистого розчинника. Встановлено молекулярну масу лактитолу та ізомальту. The article is devoted to the molecular weight of lactitol and isomalt sweeteners. The definition is based on the properties of solutions freeze at temperatures below the temperature of the pure solvent. Established the molecular weight of lactitol and isomalt.

Опис

Ключові слова

цукрозамінник, температура замерзання, ідеальні розчини, молекулярна маса, ізомальт, sweetener, temperature of freezing, ideal solutions, molecular mass, isomalt, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту / Є. І. Ковалевська, Л. П. Прилуцька, О. М. Яременко, В. В. Дорохович // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – Т. 1, Вип. № 36. – С.161–165.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced