DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7306

Название: Дослідження впливу емульгаторів на формування структури пісочного тіста, яке формується за методом ко-екструзії
Другие названия: Investigation of the effect of emulsifiers on the structure dough that is formed by the method of co-extrusion
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Залевська, Надія Олексіївна
Dorohovich, Antonella
Obolkina, Vera
Zalevska, Nadiya
Ключевые слова: емульгатор
структура
композиційна суміш
эмульсия
композиционная смесь
эмульгатор
emulsion
structure
composite mixture
emulsifier
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Дослідження впливу емульгаторів на формування структури пісочного тіста, яке формується за методом ко-екструзії / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр.: У 2 т. / Донецький державний університет економіки і торговлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2005. – № 13, Т 2. – С. 58–64.
Краткий осмотр (реферат): В даній роботі наведено результати досліджень властивостей неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва: складного ефіру полігліцерину, тригліцериду стеаринової кислоти, сорбату тристеарату, моностеарату гліцерину, впливу емульгаторів на формування структури пісочного тіста. На основі проведених досліджень розроблено композиційні суміші емульгаторів, що дозволяє одержувати та стабілізувати структурно-механічні властивості тістових мас. В данной работе представлены результаты исследований свойств неионогенных эмульгаторов отечественного производства: сложного эфира полиглицерина, триглицерида стеариновой кислоты, сорбата тристеарата, моностеарата глицерина, влияния эмульгаторов на формирование структуры песочного теста. На основе проведенных исследований разработаны композиционные смеси эмульгаторов, позволяющие получать и стабилизировать структурно-механические свойства тестовых масс. This paper presents the results of studies of the properties of non-ionic emulsifiers domestic production: polyglycerol ester, triglyceride of stearic acid, sorbate tristearate, glycerol monostearate, the impact on the structure of emulsifiers dough. Based on these studies developed composite mixtures of emulsifiers, allowing to obtain and stabilize the structural and mechanical properties of the test masses.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7306
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
damdvenfsptyfzmc.pdf2,94 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback