Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додаткове внесення в процесі охолодження плодово-ягідного сиропу, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп вноситься вітамінно-мінеральний комплекс у кількості 0,3-0,35% від маси готового продукту. Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings, which provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk base, further making during cooling of fruit syrup, mixing, packing the finished product, characterized in that fruits and berries in syrup entered vitamin and mineral complex in the amount 0,3-0,35% by weight of the finished product.

Опис

Ключові слова

згущені молочні консерви, condensed canned milk, плодово-ягідний сироп, fruit and berry syrup, вітамінно-мінеральний комплекс, vitamin and mineral complex, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент України на корисну модель № 69202, МПК А 23 С 9/18, Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь. - u 2011 11077; заявл. 16.09.2011; опубл. 25.04.2012 , Бюл. № 8.

Зібрання