Постановка задачі вибору алгоритму управління технологічним комплексом харчового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована процедура вибору алгоритму оптимального управління технологічним комплексом харчового виробництва, яка базується на використанні множин класифікаційних ознак цих комплексів, їхніх математичних моделей і критеріїв оптимізації. Proposed a procedure for choosing the optimal control algorithm technological complex food production based on the use of sets of classifications of these systems, their mathematical models and optimization criteria.

Опис

Ключові слова

алгоритм, algorithm, управління, control, класифікаційні ознаки, classification features, критерій оптимізації, optimization criterion, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Трегуб, В. Г. Постановка задачі вибору алгоритму управління технологічним комплексом харчового виробництва / В. Г. Трегуб, А. П. Ладанюк // Харчова промисловість. - 1998. - № 41. - С. 87-89.

Зібрання