Постановка задачі вибору алгоритму управління технологічним комплексом харчового виробництва

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована процедура вибору алгоритму оптимального управління технологічним комплексом харчового виробництва, яка базується на використанні множин класифікаційних ознак цих комплексів, їхніх математичних моделей і критеріїв оптимізації. Proposed a procedure for choosing the optimal control algorithm technological complex food production based on the use of sets of classifications of these systems, their mathematical models and optimization criteria.

Опис

Ключові слова

алгоритм, algorithm, управління, control, класифікаційні ознаки, classification features, критерій оптимізації, optimization criterion, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Трегуб, В. Г. Постановка задачі вибору алгоритму управління технологічним комплексом харчового виробництва / В. Г. Трегуб, А. П. Ладанюк // Харчова промисловість. - 1998. - № 41. - С. 87-89.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced