Вплив фракцій води на температурну стабілізацію біокомпонентів рослинної сировини при заморожуванні

Ескіз недоступний

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі з’ясовано особливості заморожування рослинної сировини залежно від співвідношення фракцій вільної та зв’язаної води. Наведено результати досліджень фазових переходів вода : лід, лід : вода у різних рослинних матеріалах та дані щодо їх практичного використання при встановленні оптимальних умов заморожування біологічних об’єктів.
The paper features found frozen plant material depending on the ratio of fractions of free and bound water. The results of studies of phase transitions water: ice, ice: water in different plant materials and data on their practical use in determining optimal conditions for freezing of biological objects.

Опис

Ключові слова

заморожування, вільна вода, зв'язана вода, фазові переходи, кристалізація, плавлення, freezing, free water, bound water, phase transitions, crystallization, melting, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Вплив фракцій води на температурну стабілізацію біокомпонентів рослинної сировини при заморожуванні / Г. О. Сімахіна // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced