DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7430

Название: Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками
Другие названия: The influence of temperature pasteurization mixture on carbohydrate composition of ice cream with sweeteners
Авторы: Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Касьянова, Надія Олександрівна
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Osmak (Fedchenko), Tetiana
Kasyanova, Nadezhda
Skorchenko, Tatiana
Ключевые слова: морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweetener
глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
фруктоза
fructose
хроматограф
chromatograph
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Осьмак, Т. Г. Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Харчова промисловість. – 2012. – № 12. - С. 227-231.
Краткий осмотр (реферат): Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками до та після пастеризації сумішей. Встановлено вплив режимів пастеризації на ступінь руйнування моноцукрів. Приведена методика определения углеводного состава мороженого с помощью жидкостной хроматографии. Определены углеводный состав мороженого с сахарозаменителями до и после пастеризации смесей. Установлено влияние режимов пастеризации на степень разрушения моносахара. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners before and after pasteurization mixtures. The effect of pasteurization regime on the degree of destruction monosaccharides.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7430
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
hp.pdf224,73 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback