Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками до та після пастеризації сумішей. Встановлено вплив режимів пастеризації на ступінь руйнування моноцукрів.
The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners before and after pasteurization mixtures. The effect of pasteurization regime on the degree of destruction monosaccharides.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, замінник цукру, sweetener, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, фруктоза, fructose, хроматограф, chromatograph, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Осьмак, Т. Г. Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Харчова промисловість. – 2012. – № 12. - С. 227-231.