Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками до та після пастеризації сумішей. Встановлено вплив режимів пастеризації на ступінь руйнування моноцукрів. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners before and after pasteurization mixtures. The effect of pasteurization regime on the degree of destruction monosaccharides.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, замінник цукру, sweetener, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, фруктоза, fructose, хроматограф, chromatograph, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Г. Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Харчова промисловість. – 2012. – № 12. - С. 227-231.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced