Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7489
Title: Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції
Authors: Іващук, Вячеслав Віталійович
Keywords: асортимент
зернові продукти
градієнт температури
ассортимент
зерновые продукты
градиент температуры
range
grain products
temperature gradient
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2012
Citation: Іващук, В. В. Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції / В. В. Іващук // АВТОМАТИКА / АUTOMATICS-2012 : матеріали XIX Міжнародної конференції з автоматичного управління, 26-28 вересня 2012 р. - К. : НУХТ, 2012. - С. 201.
Abstract: В даній статті був представлений процес контролю технології випічки широкого асортименту хлібобулочних виробів. Також був представлений стан збереження якісних характеристик продукції, стабілізація виходу готової продукції,геометрія продукції.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7489
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivashchuk.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.