Тези доповідей : [5993] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 5993
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження процесу пом’якшення води за допомогою природного сорбента цеолітаГладкомаз, Владислава Ігорівна; Gladkomas, Vladislava; Чернова, Наталія Миколаївна; Chernova, Nataliia
2019Дослідження процесу пом’якшення води іонообмінною смолою Dowex HСR-S/SСимоненко, Ірина Олегівна; Чернова, Наталія Миколаївна; Symonencko, Irina; Chernova, Nataliia
2019Інформаційні технології в готеляхДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2018Перспективи застосування монарди двійчастої та пажитника сінного як джерела біологічно активних речовин при створенні нових харчових продуктівДзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dzyhar, Olga; Stadnyk, Tetiana; Obolkina, Vera
2019Дослідження впливу амарантового борошна та гуміарабіку на структурно-механічні властивості тіста при створенні технології крекерів підвищеної біологічної цінностіДзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dzyhar, Olga; Obolkina, Vera
2019Нова технологія неглазурованих цукерок із застосуванням пюре з ароніїСтадник, Світлана Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Stadnyk, Svitlana; Obolkina, Vеra
2019Особливості застосування борошна з насіння амаранту при створенні крекерів з підвищеною харчовою та біологічною цінністюДзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dzyhar, Olga; Stadnyk, Tetiana; Obolkina, Vera
2019Дослідження впливу борошна з насіння нуту на структурні властивості тіста для здобного печиваНовікова, Валерія Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Novikova, Valeria; Obolkina, Vera
2019Дослідження впливу камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додаванням журавлиного пюреСивній, Іванна Іванівна; Цапук, Ірина Святославівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Sivny, Ivanna; Tsapuk, Iryna; Obolkina, Vеra
2018Перспективи використання амарантового борошна та гуміарабіку при створенні нового асортименту борошняних кондитерських виробівДзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Світлана Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dzyhar, Olga; Stadnyk, Svitlana; Obolkina, Vera
2018Інноваційна технологія здобного печива оздоровчого призначення із застосуванням борошна з солоду вівса та гуміарабікуСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vеra
2018Використання пюре з плодів чорноплідної горобини та гуміарабіку при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусамиСтадник, Світлана Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Stadnyk, Svitlana; Obolkina, Vеra; Kokhan (Gavva), Elena
2018Розроблення та дослідження модуля дозування та фасування комбінованих сипких продуктівСокол, Андрій Віталійович; Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович; Sokol, Andrii; Tokarchuk, Sergey; Gavva, Oleksandr M.
2019Культура мовлення як важлива складова загальної культури особистостіПриблуда, Людмила Михайлівна; Prybluda, Ludmila
2019Впровадження інноваційних технологій навчання в освітню діяльністьПриблуда, Людмила Михайлівна; Prybluda, Ludmila
2019Дослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тістаМирошник, Юлія Анатоліївна; Гончарова, Надія Едуардівна; Myroshnyk, Yuliya; Honcharova, Nadiia
2019Імітаційне моделювання раціональних параметрів функціональних модулей пакувальної лініїДеренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій Володимирович; Derenivska, Anastasia; Kryvoplyas-Volodina, Lyudmila; Tokarchuk, Sergey
2017Синтез пропорциональных регуляторов давления в функциональных модулях упаковочных машинКривопляс-Володина, Людмила Александровна; Гавва, Александр Николаевич; Токарчук, Сергей Владимирович; Kryvoplyas-Volodina, Lyudmila; Gavva, Oleksandr M.; Tokarchuk, Sergey
2019Аналіз основних програмних продуктів з автоматизації роботи готелівДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2019Роль «soft skills» в сфері гостинностіБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Bortnichuk, Oleg
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 5993