Тези доповідей : [6494] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6494
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-01-18Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with proteinMikhalevich, Artur; Polischuk, Galina
2020Морозиво для балансування капхи-дошіНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Роман Юрійович
2020Соціальна звітність підприємств: проблеми та перспективи розвиткуКравченко, Ірина Йосипівна
2020Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів (НАССР)Труш, Юлія Леонідівна
2019Людське здоров’я: на шляху до цілісної філософії харчуванняМихайленко, Владлена Миколаївна; Кітов, Микола Григорович
2020Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначенняНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна
2020Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в УкраїніМихайленко, Владлена Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна
2020Огляд основних трендів у сфері розвитку закладів ресторанного господарстваМатиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна
2020Перспективні тенденції розвитку ресторанних послугМихайленко, Владлена Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна
2019Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, Євгенія
2019Перспективи використання послуги «from farm to table» в закладах ресторанного господарстваМихайленко, Владлена Миколаївна; Джиджора, Назарій Іванович
2019Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошнаНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
2019Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сируНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д.
2019Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошнаНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Петровський, Ілля Сергійович
2019Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостейНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, Євгенія
2019The relevance of sunflower cake using in flour-confectionery technologyNiemirich, Oleksandra; Mikhailenko, Vladlena; Berezhna, Tatyana; Okopna, Yana
2019Обґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробівНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
2018Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівМихайленко, Владлена Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2020Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоївМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6494