Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6494
Issue Date | Title | Author(s) |
2020-01-18 | Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein | Mikhalevich, Artur; Polischuk, Galina |
2020 | Морозиво для балансування капхи-доші | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Роман Юрійович |
2020 | Соціальна звітність підприємств: проблеми та перспективи розвитку | Кравченко, Ірина Йосипівна |
2020 | Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів (НАССР) | Труш, Юлія Леонідівна |
2019 | Людське здоров’я: на шляху до цілісної філософії харчування | Михайленко, Владлена Миколаївна; Кітов, Микола Григорович |
2020 | Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна |
2020 | Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні | Михайленко, Владлена Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна |
2020 | Огляд основних трендів у сфері розвитку закладів ресторанного господарства | Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна |
2020 | Перспективні тенденції розвитку ресторанних послуг | Михайленко, Владлена Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна |
2019 | Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата» | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, Євгенія |
2019 | Перспективи використання послуги «from farm to table» в закладах ресторанного господарства | Михайленко, Владлена Миколаївна; Джиджора, Назарій Іванович |
2019 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна |
2019 | Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д. |
2019 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Петровський, Ілля Сергійович |
2019 | Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостей | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, Євгенія |
2019 | The relevance of sunflower cake using in flour-confectionery technology | Niemirich, Oleksandra; Mikhailenko, Vladlena; Berezhna, Tatyana; Okopna, Yana |
2019 | Обґрунтування доцільності використання поверхнево-активних речовин у виробництві безглютенових виробів | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна |
2018 | Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів | Михайленко, Владлена Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна |
2020 | Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19 | Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович |
2020 | Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв | Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6494