Тези доповідей : [6124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6124
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатівАбовян, Софія Олегівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Удосконалення технології в’ялення ляща звичайногоАбовян, Софія Олегівна; Гапон, Марина Михайлівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Перспективи застосування адсорбентів кисню для зберігання харчових продуктівБендерська, Ольга Вячеславівна; Сеньків, Михайло Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Використання технології пастеризації «HPP Juice»Бендерська, Ольга Вячеславівна; Михайлович, Володимир Олександрович; Бессараб, Олександр Семенович
2020Дослідження процесу регідратації в’ялених томатівПоцелуйко, Марія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бендерська, Ольга Вячеславівна
2020Дослідження втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаМорозюк, Анна Валентинівна; Андрусіник, Анастасія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоївШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська, Ольга Вячеславівна
2020Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинностіКовальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2020Характеристика рекреаційного туризмуДочинець, Інга Вікторівна
2020Характеристика та класифікація готелівДочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана Степанівна
2013Виробництво функціональної ферментованої продукції із застосуванням лікарської сировиниЛесечко, О. А.; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2012Перспективи використання нанотехнологій в консервній промисловостіБендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2012Besondere ernährungsformeBenderska, Olga
2019Використання алергенів у хлібопекарській промисловостіЛабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
2019Безпека повітря робочої зони при виробництві кавиТуз, Тетяна Сергіївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
2018The effects of interactions of the extremely low level radiation with quantum coherent nanosystemMartseniuk, Liudmyla; Martseniuk, Oleksandr
2016The extracting of saccharose from the beet cossettes of different typesLulka, Alexander; Mironchuk, Valeriy; Lulka, Dmitriy
2017Просяне борошно — перспектива використання у борошняних кондитерських виробахГвізда, Наталія Володимирівна; Люлька, Олександр Миколайович
2017Механизм для формирования овощных полуфабрикатовПаренюк, Ирина Викторовна; Полевик, Владимир Викторович; Люлька, Александр Николаевич
2013A new form of beet cossettes – the way to get and benefitsLulka, Alexander; Mironchuk, Valeriy; Adamenko, Andriy
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 6124