DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7589

Название: Електрогідравлічна обробка молочної сироватки
Другие названия: Electric-hydraulic processing of milk whey
Авторы: Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Ардинський, Олексій Валерійович
Chernyushok, Olga
Ardynskyy, Alexei
Ключевые слова: молочна сироватка
електрогідравлічна обробка
амінокислотний склад
молочная сыворотка
электрогидравлическая обработка
аминокислотный состав
milk whey
beverages
electric-hydraulic processing
amino acid content
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Чернюшок, О. А. Електрогідравлічна обробка молочної сироватки / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Пищевые продукты и здоровье человека : Материалы IV Всеросийской конференции с международным участием студентов, аспирантов и молодых учених, 2011. – К. : 2011. – С. 179-180.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено можливість застосування електрогідравлічного оброблення в технології напоїв на основі молочної сироватки для отримання продуктів з підвищеною біологічною цінністю. Изучена возможность применения электрогидравлической обработки в технологии напитков на основе молочной сыворотки для получения продуктов с повышенной биологической ценностью. It is studied a potential application of electric-hydraulic processing in a technology of whey-based beverages which aimed at production of a product with higher biological value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7589
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
sy.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback