Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7636
Title: Способ приготовления сусла для темного пива (Авторское свидетельство № 1751185)
Authors: Швец, Виктор Николаевич
Гулый, Иван Степанович
Булий, Юрий Владимирович
Тодосийчук Сергей Романович
Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Рябченюк, Сергей Леонидович
Онищук, Л. И.
Keywords: пиво
цикорий
экстракт
сусло
хмель
beer
chicory extract
malt
hops
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1990
Citation: А. с. 1751185 СССР, МПК C 12 C 9/02. Способ приготовления сусла для темного пива / В. Н. Швец, И. С. Гулый, Ю. В. Булий, С. Р. Тодосийчук, В. Ф. Домарецкий, С. Л. Рябченюк, Л. И. Онищук (СССР). - № 4839643/13; заявл. 15.06.90; опубл. 30.07.92, Бюл. № 28. – 4 с.
Abstract: Авторами предложен способ, позволяющий получить новый сорт темного пива, повысить его качество и биологическую ценность за счет исключения возможности потерь ароматических и экстрактивных веществ, а также сократить расход хмеля. Способ предусматривает получение водного экстракта обжаренного цикория при температуре 20-25оС и смешивание его с холодным суслом. The authors proposed a way for you to get a new sort of dark beer, improve its quality and biological value of due to exclude the possibility of loss of aromatic and extractive substances, as well as reduce the consumption of hops. The method involves the obtaining of aqueous extract of roasted chicory at a temperature of 20-25oC and mixing it with a cold malt.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7636
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
258.pdf325.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.