Прогресивні методи консервування харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.

Опис

Ключові слова

асептичне консервування, обладнання, стерилізація, фасування, aseptic canning, equipment, sterilization, packaging, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Прогресивні методи консервування харчових продуктів О. А. Лесечко, С. Й. Крижановський, О. С. Бессараб, В. П. Василів // ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. молод. вч., асп. і студ. - К.: НУБіП України, 2013. - С. 301-302.