Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699
Название: Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
Авторы: Ткачук, Юрій Михайлович
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Ключевые слова: казеїн
альбумін
білки
хлібобулочні вироби
дитяче харчування
casein
albumin
protein
bakery products
baby food
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Ткачук, Ю. М. Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках ХVIІ Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня. — Київ, 2013. – С. 203.
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
baby_food.pdf254.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.