Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699
Назва: Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
Автори: Ткачук, Юрій Михайлович
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Ключові слова: казеїн
альбумін
білки
хлібобулочні вироби
дитяче харчування
casein
albumin
protein
bakery products
baby food
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Ткачук, Ю. М. Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках ХVIІ Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня. — Київ, 2013. – С. 203.
Короткий огляд (реферат): Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
baby_food.pdf254.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.