Кінетичні закономірності адсорбції пектинових речовин із яблучного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено кінетику адсорбції пектинових речовин із яблучного соку палигорськітом. Обгрунтовано механізм адсорбційних процесів, що відбуваються при цьому та визначено коефіцієнт дифузії. The kinetics of the adsorption of pectin from apple juice palygorskite. The mechanism of adsorption processes occurring at the same time and the diffusion coefficient.

Опис

Ключові слова

адсорбція, палигорськіт, пектинові речовини, pectin, palygorskite, adsorbtsiya, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Кінетичні закономірності адсорбції пектинових речовин із яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник // Наукові праці НУХТ. - 2011. – Вип. № 37. - C. 154-160.

Зібрання