Кінетичні закономірності адсорбції пектинових речовин із яблучного соку

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено кінетику адсорбції пектинових речовин із яблучного соку палигорськітом. Обгрунтовано механізм адсорбційних процесів, що відбуваються при цьому та визначено коефіцієнт дифузії. The kinetics of the adsorption of pectin from apple juice palygorskite. The mechanism of adsorption processes occurring at the same time and the diffusion coefficient.

Опис

Ключові слова

адсорбція, палигорськіт, пектинові речовини, pectin, palygorskite, adsorbtsiya, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Кінетичні закономірності адсорбції пектинових речовин із яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник // Наукові праці НУХТ. - 2011. – Вип. № 37. - C. 154-160.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced