Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7754
Title: Комплексне вирішення виробництва сухарних виробів
Authors: Кравченко, Олександр Іванович
Keywords: екструдування
газонаповнене тісто
циліндричний канал
extruding
gas-filled dough
cylindrical channel
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2011
Citation: Кравченко, О. І. Комплексне вирішення виробництва сухарних виробів / О. І. Кравченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11—12 квітня 2011 р. - К : НУХТ, 2011. - Ч. ІІ. - С. 11.
Abstract: Нами досліджено вплив механічної обробки та методів її здійснення для тіста, яке бродить під тиском, на зміну структурно-механічних властивостей тіста, якість готових виробів, а саме на стан поверхні та їх пористість. We studied the effect of mechanical treatment and methods of operation for the test pressure which roams, replace structural and mechanical properties test, the quality of finished products, namely on surface and porosity.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7754
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koikvvs.pdf60.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.