Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Основною метою замішування є утворення тістової маси зі специфічними фізичними властивостями, що забезпечують оптимальний перебіг процесів дозрівання тіста, його оброблення, випікання і, в результаті, одержання виробів високої якості. За допомогою програми Flow Vision запропоновано дослідити гідродинамічні процеси в камері тістомісильної машини.

Опис

Ключові слова

дріжджове тісто, машина безперервної дії, шнек, дрожжевое тесто, машина непрерывного действия, yeast dough, continuous machine, screv, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Марченко, А. В. Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії / А. В. Марченко, О. І. Кравченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тез. доп. 79-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 15—16 квітня 2013 р. - Київ : НУХТ, 2013. - Ч. ІІ. - С. 79-80.