|
eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7759
|
Название: | Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії |
Другие названия: | Application software system flow vision to explore the mixing dough in a continuous mixing machine |
Авторы: | Теличкун, Володимир Іванович Марченко, А. В. Кравченко, Олександр Іванович Теличкун, Юлія Станіславівна Telychkun, Volodymyr Marchenko, A. Kravchenko, Alexander Telychkun, Yuliia |
Ключевые слова: | дріжджове тісто машина безперервної дії шнек дрожжевое тесто машина непрерывного действия yeast dough continuous machine screv кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 2013 |
Библиографическое описание: | Кравченко, О. І. Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії / О. І. Кравченко, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, А. В. Марченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: тез. доп. 79-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 15—16 квітня 2013 р. - К : НУХТ, 2013. - Ч. ІІ. - С. 79-80. |
Краткий осмотр (реферат): | Основною метою замішування є утворення тістової маси зі специфічними фізичними властивостями, що забезпечують оптимальний перебіг процесів дозрівання тіста, його оброблення, випікання і, в результаті, одержання виробів високої якості.
За допомогою програми Flow Vision запропоновано дослідити гідродинамічні процеси в камері тістомісильної машини.
Основной целью cмешивания является образование тестовой массы со специфическими физическими свойствами, обеспечивающими оптимальный ход процессов созревания теста, его обработки, приготовления и, в результате, получение изделий высокого качества.
С помощью программы Flow Vision предложено исследовать гидродинамические процессы в камере тестомесильной машины.
The main purpose of education is mixing dough masses with specific physical properties to ensure optimum operation of the maturation the dough, its processing, preparation and, as a result, getting high-quality products.
Using Flow Vision program investigate the hydrodynamic processes proposed in the chamber kneading machine. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7759 |
Appears in Collections: | Тези доповідей
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|