DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7759

Название: Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії
Другие названия: Application software system flow vision to explore the mixing dough in a continuous mixing machine
Авторы: Теличкун, Володимир Іванович
Марченко, А. В.
Кравченко, Олександр Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Telychkun, Volodymyr
Marchenko, A.
Kravchenko, Alexander
Telychkun, Yuliia
Ключевые слова: дріжджове тісто
машина безперервної дії
шнек
дрожжевое тесто
машина непрерывного действия
yeast dough
continuous machine
screv
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Кравченко, О. І. Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії / О. І. Кравченко, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, А. В. Марченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: тез. доп. 79-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 15—16 квітня 2013 р. - К : НУХТ, 2013. - Ч. ІІ. - С. 79-80.
Краткий осмотр (реферат): Основною метою замішування є утворення тістової маси зі специфічними фізичними властивостями, що забезпечують оптимальний перебіг процесів дозрівання тіста, його оброблення, випікання і, в результаті, одержання виробів високої якості. За допомогою програми Flow Vision запропоновано дослідити гідродинамічні процеси в камері тістомісильної машини. Основной целью cмешивания является образование тестовой массы со специфическими физическими свойствами, обеспечивающими оптимальный ход процессов созревания теста, его обработки, приготовления и, в результате, получение изделий высокого качества. С помощью программы Flow Vision предложено исследовать гидродинамические процессы в камере тестомесильной машины. The main purpose of education is mixing dough masses with specific physical properties to ensure optimum operation of the maturation the dough, its processing, preparation and, as a result, getting high-quality products. Using Flow Vision program investigate the hydrodynamic processes proposed in the chamber kneading machine.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7759
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
koizpkfv.pdf99,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback