DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7779

Название: Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування
Другие названия: Effect machining to change the structural and mechanical properties of the dough during mixing
Авторы: Теличкун, Юлія Станіславівна
Марченко, А. В.
Кравченко, Олександр Іванович
Telychkun, Yuliia
Marchenko, A.
Kravchenko, Alexander
Ключевые слова: шнек
механічна обробка
ефективна в’язкість
механическая обработка
эффективная вязкость
screw
machining
effective viscosity
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Теличкун, Ю. С. Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування / Ю. С. Теличкун, А. В. Марченко, О. І. Кравченко // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : студ. наук. -практ. конф. - 2012. – Вип. 4. – С. 103-104.
Краткий осмотр (реферат): У даній статті представлена інформація щодо використання шнекових робочих органів для інтенсифікації процесу обробки дріжджового тіста. В данной статье представлена информация об использовании шнековых рабочих органов для интенсификации процесса обработки дрожжевого теста. This article describes how to use the screw working bodies to intensify the process of processing of the yeast dough.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7779
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
koiVmonzcm.pdf82,03 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback