Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/779
Title: | Пути повышения эффективности очистки диффузионного сока: теория и практика |
Authors: | Хомичак, Любомир Михайлович Петриченко, Игорь Борисович Виговский, Валерий Юрьевич Калиниченко, Александр Николаевич Резниченко, Юрий Николаевич |
Keywords: | сатурация диффузионный сок цветность diffusive juice saturation coloured кафедра технології цукру і підготовки води |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Пути повышения эффективности очистки диффузионного сока: теория и практика / Л. М. Хомичак, И. Б. Петриченко, В. Ю. Виговский, А. Н. Калиниченко, Ю. Н. Резниченко // Сахар. - 2009. - № 11. - С. 43-48. |
Abstract: | Анализируются основные технологические факторы, которые влияют на эффективность проведения известково-карбонатной очистки диффузионного сока и приводятся пути ее повышения. Basic technological factors which influence on efficiency of leadthrough of the lime-carbonate cleaning of diffusive juice and led the way of its increase are analysed. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/779 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ochist.pdf | 263.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.