Особливості технології переробки плодоовочевої сировини на порошки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі встановлено, що для одержання якісного порошку, насамперед із сировини, багатої на цукри - плодообочевої, необхідно здійснювати охолодження продукту наприкінці процесу сушіння. За результатами досліджень встановлено, що домінуючий вплив на процес охолодження яблук має швидкість руху охолоджуючого повітря. The paper found that to get good powder, primarily from raw materials rich in sugars - fruit and vegetable raw materials, it is necessary to cool the product at the end of the drying process. According to the research found that the dominant influence on the cooling process of apples has a speed of cooling air.

Опис

Ключові слова

сушіння, плодоовочева сировина, подрібнювач, drying, fruit and vegetable raw mill, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Снєжкін, Ю. Ф. Особливості технології переробки плодоовочевої сировини на порошки / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар, З. П. Мельник // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості-сьогодення і перспективи : матеріали XI міжнародної науково-технічної конференції, 17-19 жовтня 2005р. – У 2 ч. К. : НУХТ, 2005. –Ч. 2. - С. 24.