Особливості технології переробки плодоовочевої сировини на порошки
Вантажиться...
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі встановлено, що для одержання якісного порошку, насамперед із сировини, багатої на цукри - плодообочевої, необхідно здійснювати охолодження продукту наприкінці процесу сушіння. За результатами досліджень встановлено, що домінуючий вплив на процес охолодження яблук має швидкість руху охолоджуючого повітря.
The paper found that to get good powder, primarily from raw materials rich in sugars - fruit and vegetable raw materials, it is necessary to cool the product at the end of the drying process. According to the research found that the dominant influence on the cooling process of apples has a speed of cooling air.
Опис
Ключові слова
сушіння, плодоовочева сировина, подрібнювач, drying, fruit and vegetable raw mill, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Снєжкін, Ю. Ф. Особливості технології переробки плодоовочевої сировини на порошки / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар, З. П. Мельник // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості-сьогодення і перспективи : матеріали XI міжнародної науково-технічної конференції, 17-19 жовтня 2005р. – У 2 ч. К. : НУХТ, 2005. –Ч. 2. - С. 24.