DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7911

Название: Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві
Другие названия: Apple puree as a stabilizer in ice cream
Авторы: Мацько, Любов Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Matsko, Lyubov
Krapivnitska, Iryna
Polischuk, Galina
Ключевые слова: пектинові речовини
пектиновые вещества
pectin matters
деструкція протопектину
деструкция протопектина
destruction of protopectin
зв’язана волога
связанная влага
bound moisture
морозиво
мороженое
ice-cream
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Мацько, Л. М. Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві / Л. М. Мацько, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – №1(12). – С. 70-75.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено умови проведення деструкції протопектину з метою надання стабілізувальних властивостей яблучному пюре як основній сировині у виробництві морозива плодово-ягідного. Доведено залежність вмісту розчинного пектину та вмісту зв’язаної вологи від активної кислотності яблучного пюре. Одержано морозиво на основі активованої рослинної сировини без стабілізаторів структури. Изучены условия проведения деструкции протопектина с целью придания стабилизирующих свойств яблочному пюре как основному сырью при производстве мороженого плодово-ягодного. Доказана зависимость содержания растворимого пектина и связанной влаги от активной кислотности яблочного пюре. Получено мороженое на основе активированного растительного сырья без стабилизаторов структуры. We study the technological conditions of the protopectin destruction to provide the stabilizing properties of apple puree as the main raw material in the production of fruit ice-cream. We proved the dependence of soluble pectin content and bound moisture content of the active acidity of apple puree. We got the ice-cream on the basis of activated plant raw material without structure stabilizers.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7911
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Apple puree as a stabilizer in ice cream.pdf5,76 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback