Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7931
Title: | Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620) |
Authors: | Ковбаса, Володимир Миколайович Миронова, Наталія Геннадіївна Дорохович, Антонелла Миколаївна Ковалевська, Єлизавета Іванівна Крапивницька, Ірина Олексіївна |
Keywords: | пектин сухі сніданки екструдовані продукти продукти швидкого приготування радіопротектор кафедра технології цукру і підготовки води pectin dry breakfasts extruded products products of fast preparation radioprotector кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 1998 |
Citation: | Пат. 24620 А Україна, МПК A23L 1/00. Склад начинки для сухих сніданків / Ковбаса В.М., Миронова Н.Г., Дорохович А.М., Ковалевська Є.І., Крапивницька І.О.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063282 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5. |
Abstract: | Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отриманні екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад начинки для сухих сніданків відрізняється тим, що додатково використовують пектин при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: цукрова пудра – 48,8; кукурудзяний крохмаль – 5,9-6,9; олія рослинна – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; емульгатор – 0,3. The invention related to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. A composition of a filling for dry breakfasts differs in that contains a pectin with the following ratio of ingredient, %: sugar powder – 48,8; maize starch – 5,9-6,9; vegetable oil – 32,2; cocoa powder – 8,8; pectin – 3,0-4,0; emulsifier – 0,3. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7931 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kvmsndss.pdf | 4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.