Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Оптимізовано процес структуроутворення желейних начинок з використанням овочевої сировини. Для створення нових напівфабрикатів використано комплексні структуроутворювачі рослинного походження та досліджено їх оптимальні дозування. Визначено пружність драглеподібних систем при відповідному співвідношенні структуроутворювачів. Streamlined structure jelly fillings with using vegetable raw materials. To create a new semi-integrated structure-used vegetable and investigated their optimal dosage. Defined elasticity gelatinous systems with appropriate structure-ratio.

Опис

Ключові слова

структуроутворювачі, пектин, желейна начинка, овочева сировина, оптимізація, кафедра технології цукру і підготовки води, gelling agents, pectin, jelly filling, vegetable raw materials, optimization, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини / У. С. Йовбак, І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 3. – С. 6–7.

Зібрання