Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оптимізовано процес структуроутворення желейних начинок з використанням овочевої сировини. Для створення нових напівфабрикатів використано комплексні структуроутворювачі рослинного походження та досліджено їх оптимальні дозування. Визначено пружність драглеподібних систем при відповідному співвідношенні структуроутворювачів.
Streamlined structure jelly fillings with using vegetable raw materials. To create a new semi-integrated structure-used vegetable and investigated their optimal dosage. Defined elasticity gelatinous systems with appropriate structure-ratio.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини / У. С. Йовбак, І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 3. – С. 6–7.