DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7970

Название: Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва
Другие названия: Biotechnology quality evaluation of bakery yeast domestic production
Авторы: Тесля, Ольга Дмитрівна
Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Falendysh, Natalia
Степанюк, І. С.
Stepaniuk, I.
Teslya, Olga
Ключевые слова: бродильна активність
мікробіологічні процеси
підйомна сила
дріжджові клітини
мальтазна активність
бродильная активность
микробиологические процессы
подъемная сила
дрожжевые клетки
мальтазная активность
fermentation activity
microbiological processes
lifting capacity
yeast cells
maltasie activity
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, І. С. Степанюк // Інноваційні енерго- й ресурсозберігаючі технології та обладнання в хлібопекарській, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній і зернопереробній галузях харчової промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 3-6 червня 2008 р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 7-8.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження присвячені визначенню мікробіологічних та біохімічних властивостей хлібопекарських дріжджів різних вітчизняних виробників. Встановлено, що найкращою бродильною активністю володіють дріжджі ЗАТ «Ензим», які мають високу підйомну силу, а також мальтазну та зимазну активність. Исследования посвящены определению микробиологических и биохимических свойств хлебопекарных дрожжей различных отечественных производителей. Встановлено, что лучшей бродильной активностью обладают дрожжи ЗАО «Энзим», которые имеют высокую подъемную силу, а также мальтазную и зимазная активность. Research devoted to the definition of microbiological and biochemical properties of yeast baking various domestic producers. Found that the best fermenting yeast activity have CJSC "Enzyme", which have a high lift and maltaze and zymaze activity.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7970
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
fnoboychdvv.pdf119,21 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback