Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження присвячені визначенню мікробіологічних та біохімічних властивостей хлібопекарських дріжджів різних вітчизняних виробників. Встановлено, що найкращою бродильною активністю володіють дріжджі ЗАТ «Ензим», які мають високу підйомну силу, а також мальтазну та зимазну активність. Research devoted to the definition of microbiological and biochemical properties of yeast baking various domestic producers. Found that the best fermenting yeast activity have CJSC "Enzyme", which have a high lift and maltaze and zymaze activity.

Опис

Ключові слова

бродильна активність, мікробіологічні процеси, підйомна сила, дріжджові клітини, мальтазна активність, fermentation activity, microbiological processes, lifting capacity, yeast cells, maltasie activity, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, І. С. Степанюк // Інноваційні енерго- й ресурсозберігаючі технології та обладнання в хлібопекарській, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній і зернопереробній галузях харчової промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 3-6 червня 2008 р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 7-8.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced