Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7985
Title: Пектиновмісні порошки
Authors: Удворгелі, Лариса Іванівна
Дробот, Віра Іванівна
Keywords: хліб
харчові волокна
овочеві пектиновмісні порошки
яблучний порошок
буряковий порошок
bread
dietary fiber
vegetable pectin-contain powder
apple powder
beet powder
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2004
Citation: Удворгелі, Л. І. Пектиновмісні порошки / Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 1. – С. 22-23.
Abstract: У статті розглядається можливість застосування в хлібопеченні овочевих порошків з високим вмістом харчових волокон. Досліджено вплив яблучного й бурякового порошку на основні показники технологічного процесу і якість хліба. Встановлено оптимальне дозування пектиновмісних порошків - 3% до маси борошна. The paper is concerned with possibility of use in baking vegetable powders are high in dietary fiber. The effect of the apple and beet powder on the basic parameters of the process and the quality of bread are presented. The optimum dosages of pectin powder - 3% by weight of the flour are established.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7985
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvipp.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.