DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7985

Название: Пектиновмісні порошки
Другие названия: Pectin-contain powders
Авторы: Удворгелі, Лариса Іванівна
Дробот, Віра Іванівна
Udvorgeli, Larisa
Drobot, Vera
Ключевые слова: хліб
харчові волокна
овочеві пектиновмісні порошки
яблучний порошок
буряковий порошок
хлеб
пищевые волокна
овощные пектиносодержащие порошки
яблочный порошок
свекольный порошок
bread
dietary fiber
vegetable pectin-contain powder
apple powder
beet powder
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Удворгелі, Л. І. Пектиновмісні порошки / Л. І. Удворгелі, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 1. – С. 22-23.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядається можливість застосування в хлібопеченні овочевих порошків з високим вмістом харчових волокон. Досліджено вплив яблучного й бурякового порошку на основні показники технологічного процесу і якість хліба. Встановлено оптимальне дозування пектиновмісних порошків - 3% до маси борошна. В статье рассматривается возможность применения в хлебопечении овощных порошков с высоким содержанием пищевых волокон. Исследовано влияние яблочного и свекольного порошка на основные показатели технологического процесса и качество хлеба. Установлена оптимальная дозировка пектиносодержащих порошков – 3 % к массе муки. The paper is concerned with possibility of use in baking vegetable powders are high in dietary fiber. The effect of the apple and beet powder on the basic parameters of the process and the quality of bread are presented. The optimum dosages of pectin powder - 3% by weight of the flour are established.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7985
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dvipp.pdf2,2 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback