Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7988
Title: Удосокналення технології морозива «Прохолода»
Authors: Поліщук, Галина Євгеніївна
Мацько, Любов Михайлівна
Гулак, Олена Володимирівна
Keywords: морозиво
ice cream
рослинна сировина
raw materials
стабілізація
stabilization
яблучне пюре
apple puree
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Поліщук, Г. Є. Удосокналення технології морозива «Прохолода» / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гулак // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : тези доп. та матер. міжнар. наук.- техн. конф., 29 – 30 вересня 2011 р. – Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – С. 110
Abstract: Доведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре. We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7988
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tmp53.pdf694.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.