DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7988

Название: Удосокналення технології морозива «Прохолода»
Другие названия: Improvement of technology ice cream «Proholoda»
Авторы: Поліщук, Галина Євгеніївна
Polischuk, Galina
Мацько, Любов Михайлівна
Matsko, Lyubov
Гулак, Олена Володимирівна
Gulak, Elena
Ключевые слова: морозиво
мороженое
ice cream
рослинна сировина
растительное сырье
raw materials
стабілізація
стабилизация
stabilization
яблучне пюре
яблочное пюре
apple puree
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Поліщук, Г. Є. Удосокналення технології морозива «Прохолода» / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гулак // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : тези доп. та матер. міжнар. наук.- техн. конф., 29 – 30 вересня 2011 р. – Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – С. 110
Краткий осмотр (реферат): Доведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре. Доказана целесообразность комбинирования различных способов деструкции протопектина яблочного пюре. We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7988
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tmp53.pdf694,48 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback