Удосокналення технології морозива «Прохолода»
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Доведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре.
We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, рослинна сировина, raw materials, стабілізація, stabilization, яблучне пюре, apple puree, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Поліщук, Г. Є. Удосокналення технології морозива «Прохолода» / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, О. В. Гулак // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : тези доп. та матер. міжнар. наук.- техн. конф., 29 – 30 вересня 2011 р. – Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. – С. 110