Нетрадиційна тонізуюча сировина для виробництва безалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В останній час в нашій країні для виробництва безалкогольних напоїв поряд з традиційними натуральними видами сировини широко застосовують нетрадиційні. На безалкогольному заводі “Росинка” було розроблено рецептуру нового середньо газованого напію з використанням екстрактів зеленого чаю та липи як основної сировини. Розроблений напій “Чайне диво” за своїми органолептичними і фізико-хімічними показниками не поступається тим безалкогольним напоям, що вже існують на ринку солодкої газованої води, виготовлений без консервантів і має стійкість понад 60 днів та може готуватись як на цукровому сиропі, так і на екстракті із стевії (стевіазиді).

Опис

Ключові слова

безалкогольний газований напій, екстракт зеленого чаю, екстракт липи, цукровий сироп, цукрозамінник, nonalcoholic aerated drink, extract green to tea, linden extract, sugar syrup, extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Нетрадиційна тонізуюча сировина для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, Т. В. Дубіцька // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – № 9-10. – С. 29-30.

Зібрання