DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8102

Название: Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв
Другие названия: The use of alternative restorative materials for the production of soft drinks
Авторы: Кошова, Валентина Миколаївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Чепель, Наталія Василівна
Koshova, Valentina
Frolova, Natalia
Chepel, Natalia
Ключевые слова: безалкогольний газований напій
безалкогольный напиток
nonalcoholic aerated drink
екстракт зеленого чаю
экстракт зеленого чая
extract green to tea
екстракт липи
экстракт липы
linden extract
цукровий сироп
сахарный сироп
sugar syrup
цукрозамінник
сахарозаменитель
extract
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Кошова, В. М. Використання нетрадиційної тонізуючої сировини для виробництва безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, Т. В. Дубіцька // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – № 9-10. – С. 29-30.
Краткий осмотр (реферат): В останній час в нашій країні для виробництва безалкогольних напоїв поряд з традиційними натуральними видами сировини широко застосовують нетрадиційні. На безалкогольному заводі “Росинка” було розроблено рецептуру нового середньо газованого напію з використанням екстрактів зеленого чаю та липи як основної сировини. Розроблений напій “Чайне диво” за своїми органолептичними і фізико-хімічними показниками не поступається тим безалкогольним напоям, що вже існують на ринку солодкої газованої води, виготовлений без консервантів і має стійкість понад 60 днів та може готуватись як на цукровому сиропі, так і на екстракті із стевії (стевіазиді).При производстве безалкогольных напитков наряду с традиционными натуральными видами сырья широко применяют нетрадиционные. На безалкогольном заводе "Росинка" был разработан рецептуру нового средне газированный напиток с использованием экстрактов зеленого чая и липы как основного сырья. Разработанный напиток "Чайное чудо" по своим органолептическим и физико-химическим показателям не уступает тем безалкогольным напиткам, которые уже существуют на рынке сладкой газировки, изготовленный без консервантов и обладает стойкостью более 60 дней и может готовиться как на сахарном сиропе, так и на экстракте из стевии (стевиазиди).Manufacture of soft drinks use nonconventional natural kinds of raw materials. At the compounding the new aerated drink is developed on the basis of extracts of green tea and lindens. The developed drink “Тhe tea miracle” does not concede a place to soft drinks which exist in the market of sweet soda water. This is made without preservatives and has firmness of 60 days, and also can be made both on the sugar syrup and on an extract of stevia.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8102
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
The use of alternative restorative materials for the production of soft drinks..pdf159,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback