Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8204
Title: The technology of butters enriching with carrots powder
Authors: Rashevska, Tamara
Vasheka, Oksana
Keywords: butter
carrot powder
technology of enrichment
butter heat capacity
вершкове масло
порошок із моркви
технологія збагачення
теплоємність вершкового масла
сливочное масло
порошок из моркови
технология обогащения
теплоемкость сливочного масла
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Vasheka, O. The technology of butters enriching with carrots powder / О. Vasheka, Т. Rashevska // Procedia Food Science. Elsevier. – 2011. – Р. 1404–1409.
Abstract: The results of the development of enrichment technology butter powder of carrots. Shows pictures of the microstructure of aqueous suspensions of carrot powder. The differences in the microstructure of suspensions. By differential scanning calorimetry study the effect of carrot powder cold spray drying to changes occurring in the fat phase of the product.У статті представлені результати по розробленню технології збагачення вершкового масла порошком із моркви. Наведено знімки мікроструктури водних суспензій порошків із моркви. Вказано відмінності у мікроструктурі суспензій. Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на зміни, що проходять у жировій фазі продукту.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8204
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasheka.pdf407.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.