Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Забезпечувати якість харчових продуктів – задача державної ваги. Розв’язати її можна різними способами, одним з яких є застосування вуглецевих сорбентів.
Опис
Ключові слова
безпека харчування, вуглецеві сорбенти, адсорбція, food safety, carbon sorbents, adsorption, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами / Л. М. Мельник, В. О. Маринченко, О. С. Марценюк, Ю. В. Мельник, В. С. Гоба // Проблеми харчування населення України. – Полтава : ПУЕТ, 2003. – С. 179–183.